keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Perjantai/ Friday 25.3.2016

Kulkutunnelissa oli hienoja graffitteja.

Heii!
Eli perjantaina mulla oli vapaa päivä ja nukuin aika myöhään. Miikka lähti Koperiin yhdeltä, joten jäin vähän niin kuin yksin, koska en enää voi puhua suomea, mutta se on ehkä parempi tulee opittua enemmän englantia ja selviydyttävä yksin useissa tilanteissa.

Lähdin joskus kolmen aikoihin ulos ja kävin bussi asemalla kahvilla. Ajattelin käydä Europarkissa (kauppakeskus) ja unohdin kartan kämpille, joten jouduin vain pähkäilemään missä suunnassa se on ja miten sinne mennään.

Löysin perille onneksi hyvin. Löysin itselleni sieltä mekon ja kengät. Kauppakeskukselta lähdin kuppilaan, jossa ranskalaiset kaverit olivat ja jouduin taas selviytymään ilman karttaa. Tiesin missä päin kahvila oli ja yritin kysyä yhdeltä mieheltä, mutta hän ei puhunut englantia. Mutta onneksi huomasin sitten kahvilan suoraa edessäni.

Kun lähdimme sieltä menimme kämpän kautta pelaamaan biljardia ja hengailemaan. Päivä oli erittäin mukava ja tykkään viettää aikaa täällä näitten ihmisten kanssa.

Helloo!
Soo i had free day and i slept pretty long. Miikka left in Koper at one a clock, so i kind of left alone, because i can't speak finnish anymore but maybe it's better so i learn more english and i have to survive alone in many situations.

I left at 3 a clock to out. I went to the bus station to drink coffee. I thought that i would go to Europark (shopping mall) and i forgot  my map to the flat. So i had to think which way it is and how i can get there.

I found there easily. I bought dress and shoes. Then i went coffee place where my franch friend were and again i had to think where it is because i didn't have that map. I knew which way it was and i tried to ask from one guy where it is but he didn't speak english. But gladly i saw that coffee place just front of me.

When we left there we went to our flat and then we went to play pool and hanging. Day was very nice and i like to spent time with these people.

1 kommentti:

  1. Hyvä, että osasit suunnistaa ilman karttaakin. :)Tsemppiä työnhakuun. Olisi kiva kuulla pian miten asiat ovat viikossa edenneet.

    VastaaPoista