tiistai 5. huhtikuuta 2016

Keskiviikko/ Wednesday 30.3.2016

Hei!

Keskiviikkona menin aamusta Zni toimistolle, josta lähdimme Goranin kanssa ajamaan kohti Ljubljanaa haastatteluun. Haastattelu oli rento ja työ koski turvallisuus tekniikkaa, mutta heillä ei ollutkaan tarpeeksi töitä, joten loppu tulos oli se, että en menekkään sinne. Kävimme tulo matkalla syömässä ja kun saavuimme takaisin menin kämpälleni.

Illalla lähdimme istumaan pubiin ja juomaan drinkit. Menimme sen jälkeen syömään ja viettämään iltaa, koska oli Emilien syntymäpäivä.

Hey!

On wednesday i went in the morning to the Zni office and then we left driving in to Ljubljana with Goran in to interview. Interview was easy-going and job concern about technical security, but they didn't have enough work, so result was that i don't go there. When we were coming back went to eat and when we came back in Maribor i went to back to my flat.

In the evening we went in one pub to drink drinks. Then we went to eat and spent the night because it was Emilie's birthday.

1 kommentti:

  1. Sinä olet ainakin ehtinyt kiertää nyt työhaastatteluissa, joten niistä on tullut kokemusta. ;)Millainen uusi työpaikkasi on?

    VastaaPoista