keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Alkuviikko/ Start of the week

9.5.- 11.5.2015

Maanantaina menin taas hälytyskeskukseen, jossa työskenteli taas mukava vartija. Joimme aamulla kahvit ja juttelimme niitä näitä. Päivän aikana teknikko tuli korjaamaan hälytyskeskuksen laitteita, sillä niissä oli vähän vikaa. Työpäivän jälkeen menin kämpälle syömään ja sitten lähdimme kiertelemään kauppoja. Tuli shoppailtua paljon kaikenlaista.

Tiistaina menin aamulla toimistolle ja odotin siellä, jotta saisin tietää mitä tulen tekemään. Sitten minulle ilmoitettiin, että menen vasta illalla töihin. Joten päivällä yritin saada blogia hieman ajan tasalla ja tein matikan tehtäviä, jotka olivat jääneet. Menin kuudeksi töihin, josta lähdimme vartijan kanssa heti kiertämään kohteita.
Kävimme museossa tarkistamassa kaikki paikat, laittamassa hälytykset päälle ja sulkemassa ovet. Illan aikana suljimme myös hautausmaan portit. Illan aikana tuli myös pari hälytystä, joille menimme toisten vartijoiden kanssa. Ensimmäinen hälytys tuli yrityksestä, mutta siellä ei ollut mitään. Toinen hälytys tuli isosta omakotitalosta, mutta sielläkkään ei näkynyt mitään. Vuoro päättyi kello kaksitoista ja vartija vei minut kotiini.

Keskviikkona minulla oli vapaapäivä, kävin Europarkissa, etsimässä valmistujais mekkoa, mutta en löytänyt. Sen jälkeen kävin vielä yhden suomalaisen kanssa kahvilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti